Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosglass med grillad ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch dessert med exotiska smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till glassen och kör i glassmaskin, eller frys den i en stor bunke och rör om då och då till glassmassan har fast konsistens. Det tar cirka 3-4 timmar.
  2. Blanda vin, råsocker och ingefära. Skiva frukten och låt den marinera i vinet en stund.
  3. Grilla i grillpanna och servera med den goda glassen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.