Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka från Thailand

 
  • Serverar: 12-15 portioner
Skriv ut

Ett gammalt recept, som jag tror kommer från något av de första nummerna av Allt om Mat. Jättegod och saftig!

Ingredienser

Instruktioner

Rör margarin och socker poröst. Tillsätt äggen ett i sänder under kraftig omrörning. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret och rör försiktigt. Tillsätt kokosflingorna och mjölken och rör till sist ner äppeltärningarna. Häll smeten i en rund, smord och bröad form och grädda kakan i nedre delen av ugnen i 175 grader, ca 50 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.