Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskakor av choklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Kokos och choklad. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 175 grader.
  2. Blanda kokosflingor, hackad choklad, mjölk och vanilj i en medelstor skål; rör om med kakslev tills de är väl blandade.
  3. Droppa dryga teskedar deg med 5 cm mellanrum på bakplåtspapperklädda plåtar.
  4. Tryck lätt på degen med baksidan av en matsked på kakorna för att platta till dem något.
  5. Grädda i 10 minuter till 12 minuter eller tills de är lätt gulbruna. Låt kakorna stå på kakplåtarna 1 minut. Förflytta kakorna med en slev till gallret; låt dem svalna helt.
  6. Lagra dem tätt intäckta i rumstemperatur. Dessa kakor bör inte gärna frysas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gunlis56 19 november 2010

    Vad är sötad kondenserad mjölk??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.