Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt att tillaga, god att servera med ris eller bulgur.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfiléerna i två delar på längden. Lägg dem i en skål. Knäck ägget, vispa upp och doppa ned kycklingfiléerna i det uppvispade ägget. Salta och peppra och rulla sedan kycklingen i kokosflingorna så att filéerna täcks ordentligt. Lägg i en smord form och stek i ugn i ca 20 minuter i 225 grader. Vänd gärna filéerna någon gång under tillagningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.