- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
God enkel vardagsmat som alla gillar.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader
- Dela kycklingfilén i bitar och lägg i en oljad ungssäker form och ställ in i mitten av ugnen ca 10 minuter.
- Hacka under tiden vitlöken och skär upp grönsakerna (om man väjer färska)
- Lägg i grönsakerna och vitlöken tillsammans med kycklingfilén i formen.
- Bland kokosmjölk, creme fraische, kycklingfond, ingefära, salt och peppar i en skål.
- Häll i blandningen över grönsakerna och kycklingen.
- Strö till sist över kokosflingorna.
- Grädda ca 30 minuter på 225 grader.
- Servera med ris.
- Skulle såsen bli för blaskig/lös?
Häll över vätskan från formen med hjälp av en sil till en gryta.
Red med ljus redning och låt koka upp, smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor.
Publicerat den
5 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar