Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosrulle

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Kokosrulle

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och kakao och rör försiktigt ner det i äggsmeten. Rör ner vattnet.
  2. Klä en långpanna (30 x 40 cm) med kakplåtspapper. Bred ut smeten över hela långpannan. Strö kokos över smeten. Grädda i ugnens mitt i 225 graders värme i cirka 7 minuter. Vänd upp kakan på ett nytt bakplåtspapper. Låt svalna något.
  3. Bryt chokladen till kokossmeten i mindre bitar och lägg den i en rymlig skål. Koka upp grädden och häll den varm över chokla-den så att den smälter. Rör ner kokosen.
  4. Dela kakan längs med och bred på kokossmeten. Rulla ihop och låt kallna i kyl eller frys. Skär rullarna i centimetertjocka skivor när de är kalla.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.