Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt fisk med ädelostsås

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jag och flickvännen satt och åt ost och frukt i går kväll,det blev lite över så jag hittade på en sås till dagens middag med kokt fisk. Efter tillagning infann sig en mycket positiv smakupplevelse, såsen hade kunnat intas utan vare sig fisk eller andra tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

Koka fisken Koka ris eller potatis Hacka lök, champinjoner, tomat , detta fräses i lite smör, 2-3 min därefter tillsätts crème fraiche, när detta blivit varmt tillsätts buljongtärning, tomatpuré och ädelosten, mer eller mindre, efter smak ,smaksätt med lite örtsalt och lite vitlökspulver, nu är såsen färdig, känner man för det kan man tillsätta skivade vindruvor ( om det blev över från kvällen innan)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.