Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt kycklingfilé med örtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gott och enkelt recept att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningens anvisningar.
  2. Koka upp 3 dl vatten med fonden. Lägg i kycklingsfiléerna och låt koka under lock ca 10 minuter. Kontrollera att kycklingen är genomstekt dvs att köttsaften är klar utan rosa inslag.
  3. Ta upp filéerna och vispa ner färskosten i buljongen tillsammans med 1 msk vetemjöl utrörd i lite kallt vatten. Låt såsen koka några minuter.
  4. Lägg kycklingfiléerna i såsen.
  5. Koka brysselkålen enligt förpackningens anvisningar.
  6. Servera kycklingfiléerna med sås, ris, brysselkål, bröd och tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.