Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv- och äppelpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Prova gärna detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva korven. Kärna ur och tärna äpplet. Skala, dela och skiva löken. Stek korv, äpple och lök i omgångar i matfett. Ta upp ur stekpannan. Koka upp crème fraiche, grädde, senap och fond. Lägg i korv, äpple och lök och koka i 5 minuter. Smaka av med riven pepparrot, salt och peppar. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.