Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvbröd med speltmjöl

 
Skriv ut

Korvbröd med speltmjöl är nyttiga och mycket goda. Till och med barn tycker det är gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ljumma vattnet till 37 grader, rör ut jästen i det och tillsätt salt, olja, socker och mjöl. Knåda till en smidig deg och låt den jäsa 1 timme.
  2. Knåda igenom degen igen och dela den i 8 bitar. Rulla dem till drygt fingertjocka avlånga rullar, ca 12 cm. Låt dem jäsa på bakplåtsklädd plåt ca 30 minuter.
  3. Grädda korvbröden i 250 grader i 15-20 minuter och låt dem svalna på galler. Skär halvt igenom bröden på längden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.