Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotletter på pastabädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pasta och kotlett - den perfekta kombinationen, här i samspel med en delikat sås. En kombination som är svår att motstå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och hacka den fint. Skala vitlöken. Repa av bladen från rosmarinkvisten och hacka dem.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn kotletterna 4 minuter på varje sida. Skala och peppra kotletterna, täck över med folie och ställ dem varmt.
  3. Bryn löken i det överblivna fettet i stekpannan och pressa ner vitlöksklyftorna. Häll över tomaterna med sin saft och mosa dem med en gaffel. Krydda med salt, peppar, rosmarin och balsamvinäger och låt sjuda i 15 minuter på svag värme. Lägg i kotletterna efter 10 minuter och låt dem dra i såsen.
  4. Koka under tiden upp bandspaghettin i en stor kastrull enligt paketets anvisningar. Låt pastan rinna av väl.
  5. Ta upp kotletterna ur såsen. Blanda ner pastan i såsen. Dela upp pasta och sås på fyra tallrikar och lägg fläskkotletterna ovanpå. Krydda efter eget tycke med nymald peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.