Instruktioner
Smöra pastejformarna och ställ dem i en liten långpanna. Lägg krabbkött, kräftstjärtar och äggvitor i matberedarens skål med kniven monterad och kör till en jämn smet. Späd med grädden under tiden. Salta och krydda med vitpeppar och cayennepeppar.
Fördela smeten i formarna. Häll varmt vatten i långpannan, så att det når upp till hälften av pastejformarna. Grädda mousselinerna i nedre delen av ugnen i 20–25 minuter. Ta försiktigt ut formen och lyft ur pastejformarna. Låt svalna lite innan du vänder dem och tar ut mousselinerna. Lägg dem på ett fat och låt kallna i kylen.
Löjromscrème: vispa crème fraichen hårt med elvisp. Salta och krydda med svartpeppar och hummerfond. Blanda ner löjrommen. Lägg över i en spritpåse med tyll.
Pilla räkorna. Fördela räkorna på mousselinerna. Spritsa en klick löjromscrème och garnera med citronmeliss. Smaklig måltid!