Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftstjärtar med grönmögelost

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel kvällsmacka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta brödskivorna, skär av kanterna och låt svalna.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Häll av vätskan och torka kräftstjärtarna ordentligt med hushållspapper. Bred ut dom på ett sådant papper och strö hackad dill över kräftstjärtarna.
  3. Lägg ihop skivorna två och två. Bred matfett på brödskivorna, fördela kräftstjärtarna jämnt och skär sedan 3-4 mm tjocka skivor av osten och lägg dessa på kräftstjärtarna.
  4. Placera de färdigberedda dubbla skivorna på ett galler med folie under (osten kan rinna över). Låt stå i ugnen ca 10 min eller tills osten helt har smält.
  5. Ett glas vitt vin passar fint.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.