Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig äggsallad med ansjovis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, gärna ett kallt glas öl till. Äggen ska vara mellankokta för att salladen ska få rätt konsistens.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka äggen grovt. Rör ihop med majonnäs och muskot.
  2. Blanda i finhackad ansjovis. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred ett tunt lager smör på bröden. Lägg på salladsblad. Fördela äggsalladen och garnera med rödlöksringar. Vrid gärna lite svartpeppar över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.