Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig ärtsoppa med laxmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb och lättlagad rätt som känns verkligt lyxig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen. Tillsätt ärterna och låt koka 5 min. Rör ner crème fraiche och mixa till en slät soppa. Rör ner pepparrot och låt koka upp igen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Mousse: Mixa lax, tomatpuré och äggula. Rör ner dillen. Forma ägg med en matsked och lägg ett i varje sopptallrik.
  3. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.