Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kassler med rårakor och rödbetor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kom på det här receptet när jag var superhungrig. Kombinationen mellan den krämiga osten och rödbetorna är underbar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv potatisen och pepparroten ner i en skål. Klicka ut potatis och pepparrotsrivet i en stekpanna. Stek gyllenbruna på båda sidorna.
  2. Dela varje skiva kassler i två och klicka ut en bit chevré på 4 av bitarna. Lägg de resterande halvorna på som lock. Stek tills kasslern blivit gyllenbrun.
  3. Servera med sallad och de kalla kokta rödbetorna.
  4. Bon appetit!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.