Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kyckling- och pastasoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel att laga. Men ät den nylagad då risonin gärna fortsätter att svälla och därmed blir soppan extra tjock och nästan som en gryta.. Matiga soppor ska det vara, fyllda med näring.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och strimla löken. Strimla kycklingfilén. Fräs kyckling och lök i oljan ca 5 minuter.
  2. Smula ner buljongtärningarna, tillsätt vatten och koka soppan utan lock 10-15 minuter. Blanda i pastan och koka enligt tidsanvisning på pastaförpackningen.
  3. Späd med mera vatten om det behövs. Vänd ner crème fraiche och persilja. Koka upp under omrörning. Peppra och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.