Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig norsk fisksoppa

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Vill du använda annat än kryddmixern Creamy fish soup som finns i receptet? Ta då fiskbuljongtärning, vetemjöl, fänkål, kajenn, vitlök, lök, salt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt kryddmix, grädde och vatten. Vispa tills allt är blandat och låt soppan koka upp.
  2. Lägg i den tärnade fisken och sjud under lock tills fisken är genomkokt, ca 3-5 minuter. Tillsätt tomater och kräftstjärtar utan lag och låt allt bli varmt. Servera med gott lantbröd.
  3. Tips! Som variation går det bra att ersätta grädden i fisksoppan med passerade tomater. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • SEAbjrpn 3 september 2008

    Tack för receptet KramSEA

  • anluk 25 mars 2009

    God och framförallt jätteenkel fisksoppa. La till lite morötter och purjolök för att få lite mer mat i den. Hade också räkor istället för kräftstjärtar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.