Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig svamppasta med getost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gräddkokt svamp, getost och rostade pinjenötter gör vardagspastan till en festrätt. Från Hemmets Journal.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa och dela svampen i mindre bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs lök och svamp i en stekpanna med smör, tills vätskan kokat in. Tillsätt pressad vitlök och vin och låt vinet koka in. Häll på grädde och koka på svag värme under lock, ca 5 minuter. Salta och peppra. Koka pastan och låt den rinna av. Blanda pasta, sås, persilja, smulad getost och toppa med pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.