Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig vitlökssill med örter

 
  • Tid: 3 dagar 12 timmar
Skriv ut

En inlagd sill med krämig sås med vitlök, dill, persilja och gräslök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dra av skinnet från sillfiléerna.
  2. Dag 1: Blanda vatten, ättikssprit och salt. Lägg sillfiléer mixat med dillkvistar i en behållare. Häll över ättikslagen så att lagen kommer åt alla sidor av sillen. Låt stå kallt i 12 timmar. Låt därefter sillen rinna av väl.
  3. Dag 2: Blanda en sås av majonnäs, gräddfil, senap, hackad dill, hackad persilja, hackad gräslök, krossad vitlök, salt och peppar. Varva väl avrunnen sill med sås. Låt stå kallt i 3 dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.