Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kroatisk kycklinggryta (Perket)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Min svärmor bjuder alltid på denna Kroatisk/ungerska specialrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen i mindre bitar Häll ca 1 msk olja i en traktörpanna sätt den på medelvärme. Dela löken och bryn den i oljan. Lägg löken i matberedaren och mixa. Tillsätt ytterliggare 1 msk olja i traktörpannan. Häll i paprikapulvren och bryn försiktigt. Tillsätt lökhacket och kycklingen. Rör om. Häll på vattnet lite i taget så det täcker kycklingen. Smaka av med kycklingfond och salt Låt puttra ca 30 minuter. Servera med hemgjord tagliatelle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.