Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig räk- och nektarinsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Salladen får sting av spansk pepparfrukt. Tänk på att de små röda frukterna kan variera i styrka. Vill du ha mer sting, ta två pepparfrukter

Ingredienser

Instruktioner

Börja med dressingen. Dela, kärna ur och skär pepparfrukten i bitar. Hacka vitlöken. Kör i mixer eller matberedare. med salt och citronsaft. Tillsätt koriandern och tills allt är finhackat. Häll dressingen i en skål. Rör ner oljan lite i taget. Skala räkorna. Dela, kärna ur och skär nektarinerna i klyftor. Fördela salladsblad, nektariner och räkor på tallrikar. Ringla över såsen. Garnera med nötter, vattenkrasse och limeskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.