Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddsmör till grillat - dragon!

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Detta smör uppfanns igår av mig och Matanders, vi hade det till grillad oxfilé... Mums! Det har lite bearnaisekaraktär, men dragon tycker vi är en underskattad krydda så här slår vi ett slag för det. *hit it*

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram smöret i god tid. Låt det blir rumsvarmt så det går att "mosa". Krossa pepparkornen, jag brukar ta två matskedar och krossa kornen mellan dem liksom.
  2. Stänk över vinägern, ha i dragon och finhackad citronmeliss. Klicka ut smöret på en bit plastfolie och rulla ihop , lägg i kyl eller frys för snabbinfrysning...
  3. Skiva och lägg på det grillade köttet. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.