Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddstekt potatis med myntasås

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Har inte hunnit prova detta själv ännu, men är det någon som provar det får ni gärna höra av er med kommentarer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spola av potatisarna. Skrubba dem försiktigt om de ser skräpiga ut.
  2. Blanda oljan med paprikapulvret och spiskumminen.
  3. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek potatisarna på låg värme tills de är klara. Det tar 25-30 minuter för små potatisar. Salta, peppra och skaka runt dem ofta.
  4. Hacka vitlöken och chilin (kärna ur den om du vill ha det mildare). Låt steka med potatisen.
  5. Hacka persiljan och myntan (om du hittat färsk). Låt även persiljan steka med potatisen.
  6. Blanda myntan med yoghurten. Smaka av med en aning salt men ta det försiktigt, potatisen är också salta.
  7. Smaka av potatisen med salt och peppar och servera med yoghurten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.