Har inte hunnit prova detta själv ännu, men är det någon som provar det får ni gärna höra av er med kommentarer!
Instruktioner
- Spola av potatisarna. Skrubba dem försiktigt om de ser skräpiga ut.
- Blanda oljan med paprikapulvret och spiskumminen.
- Hetta upp oljan i en stekpanna och stek potatisarna på låg värme tills de är klara. Det tar 25-30 minuter för små potatisar. Salta, peppra och skaka runt dem ofta.
- Hacka vitlöken och chilin (kärna ur den om du vill ha det mildare). Låt steka med potatisen.
- Hacka persiljan och myntan (om du hittat färsk). Låt även persiljan steka med potatisen.
- Blanda myntan med yoghurten. Smaka av med en aning salt men ta det försiktigt, potatisen är också salta.
- Smaka av potatisen med salt och peppar och servera med yoghurten.
Publicerat den
19 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar