Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddstekta ägg

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Som ett smycke på påskbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg äggen i en kastrull med kallt vatten. Koka dem 6-7 minuter. Spola äggen under kallt vatten och skala dem. Blanda kryddorna i en djup tallrik. Rulla äggen i kryddblandningen så att de täcks helt.
  2. Stek äggen i smör på medelvärme 2-3 minuter så att de får en fin färg runt om. Lägg ut salladen på ett fat, droppa över lite olivolja och vinäger. Lägg på äggen så att det liknar ett fågelbo. Strö på lite salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.