Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling á la waldorf

 
Skriv ut

Rester av kyckling eller kalkon passar perfekt i denna klassika amerikanska sallad. Lägg i äpplena i majonnäsen så fort de har skurits i tärningar för de inte ska bli missfärgade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg majonnäsen i en stor skål, tillsätt 2 msk citronsaft och bland väl.
  2. Lägg i kycklingtärningarna, sellerin, valnötterna och russin i majonnäsen och rör om så att allt blandas v'äl.
  3. Kärna ur och tärna äpplena och lägg dem genast i salladen. Rör om så att de täcks väl av dressingen. Tillsätt salt och peppar efter smak, och mer citronsaft om så önskas.
  4. Klä en salladsskål med salladsblad och lägg salladen i en hög i mitten.
  5. Servera den rumstempererad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.