Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med bacon och couscous

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supergod och lite lyxig couscousrätt med en krämig avokadoröra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och buljongtärningen, tillsätt couscousen och låt det dra 10 minuter under lock.
  2. Ansa och skär purjolöken och champinjoner i fina skivor. Skär paprikan i cm stora bitar. Fräs grönsakerna i smöret. Klipp baconet i bitar och låt det steka med 3-4 minuter.
  3. Rensa kycklingen, blanda alltsammans i en skål och krydda med chili och limekryddan.
  4. Dela och gröp ur avokadon, mosa och blanda med filmjölk. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera couscousrätten med avokadoröran.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nibarius 21 juni 2009

    Mycket gott och enkelt att laga.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.