Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med harissa & currysås

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Smalmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar och stek i panna. Hacka alla grönsaker grovt.
  2. Tag fram en kastrull och fräs löken någon minut på hög värme, pressa i vitlöken och resten av kryddorna. Stek en halv minut och avsluta med sojan (ca 3 msk). Häll på krossade tomater och lite vatten. Ha i harissapastan. Släng i alla grönsaker och koka en stund. Kör allt i en mixer.
  3. Häll över grönsakssåsen när kycklingen stekts klart och smaka av. Puttra gärna vidare en stund.
  4. Servera med ris, bulgur eller en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.