Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med kall pepparrotssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvligt örtkryddadd kyckling serverad med iskall gräddfilssås med pepparrotssmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv kycklingen med en vass kniv. Pressa citronsaft över båda sidor på kycklinghalvorna. Krydda dem runtom. Lägg dem med köttsidan upp i en aluminiumfolieklädd långpanna eller ugnssäker form.
  2. Stek kycklinghalvorna ca 15 minuter i 175 grader. Höj värmen till 200 och stek dem i ytterligare 30 minuter.
  3. Blanda under tiden samman gräddfil och chilisås till såsen. Smaka av med pepparrot. Ställ såsen kallt till serveringen.
  4. Servera kycklingen varm med såsen separat till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.