Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och baconlasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken och bryn den tillsammans med baconet. Tillsätt och bryn båda currysorterna, salt och kycklingköttet. Rör i vattnet och fraichen plus kokosmjölken. Sänk värmen. Kokosmjölken ska inte koka.
  2. Skär mozzarellaosten i skivor och hacka oliverna. Lägg ett tunt lager av kycklingröran i smord ugnsfast form, därefter lasagneplattor och fortsätt varva. Avsluta med mozzarella och oliver.
  3. Grädda i ugnen i ca 30 minuter. Först 20 minuter med folie över och sedan 10 minuter utan folie. Ca 225 º.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hosa 16 juli 2008

    Fantastiskt god! Bjöd på detta och alla var mer än nöjda. Kul med lite annorlunda lasagne-smaker!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.