Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och champinjongryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbare än så här kan det nog inte bli om man äter hemma!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skär champinjoner i kvartar, i mindre bitar.
  2. Skär kycklingen i portionsbitar och bryn dem tillsammans med champinjoner och paprika i Milda Culinesse.
  3. Tillsätt Milda mat extra och tillsätt dragon, salt och peppar. Låt sjuda under omrörning 3 minuter.
  4. Servera med pasta och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.