Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och grönsakspanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här receptet har jag haft i flera år, en favorit hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj av kycklingfiléerna och torka av dem väl med hushållspapper. Strimla köttet. Smält matfettet i en fettsnål panna och bryn det strimlade kycklingköttet. Salta och peppra. Ta upp bitarna ur pannan och håll dem varma.
  2. Skala morötterna och skiva dem tunt i matberedare eller med osthyvel. Ansa purjon och skär i tunna ringar. Borsta svampen ren och skär den i halvor eller fjärdedelar.
  3. Fräs grönsakerna och svampen i resterande fett i stekpannan. Strö över curry och späd med buljong. Lägg tillbaka kycklingen i grytan och låt puttra tills köttet är genomkokt och köttsaften är genomskinlig. Rör ner crème fraiche. Grytan får då inte koka mer, då kan den skära sig

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.