Det här receptet har jag haft i flera år, en favorit hemma.
Instruktioner
- Skölj av kycklingfiléerna och torka av dem väl med hushållspapper. Strimla köttet.
Smält matfettet i en fettsnål panna och bryn det strimlade kycklingköttet. Salta och peppra.
Ta upp bitarna ur pannan och håll dem varma.
- Skala morötterna och skiva dem tunt i matberedare eller med osthyvel.
Ansa purjon och skär i tunna ringar.
Borsta svampen ren och skär den i halvor eller fjärdedelar.
- Fräs grönsakerna och svampen i resterande fett i stekpannan.
Strö över curry och späd med buljong.
Lägg tillbaka kycklingen i grytan och låt puttra tills köttet är genomkokt och köttsaften är genomskinlig.
Rör ner crème fraiche. Grytan får då inte koka mer, då kan den skära sig
Publicerat den
29 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar