Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och skinkgratäng med selleri

 
Skriv ut

Det här är riktigt lättlagad festmat. Förbered och gratinera i ugnen i sista stund. Kokt råris är gott till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225°. Skär kyckling och skinka i strimlor. Lägg i en ugnssäker form. Tärna sellerin och lägg på. Krydda med malen vitpeppar och oregano.
  2. Riv osten grovt. Blanda samman crème fraiche och vin. Häll blandningen över köttet i formen. Strö över riven ost. Hit kan rätten förberedas.
  3. Gratinera i 15-20 minuter eller tills rätten fått gyllenbrun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.