Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingburgare med chilimarinad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Kräver lite planering eftersom kycklingen ska ligga i marinaden ett tag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till marinaden. Dela kycklingfiléerna på mitten och lägg i marinaden. Låt dem ligga minst ett par timmar, gärna över natten.
  2. Spara marinaden. Stek filéerna i oljan i en stekpanna, eller grilla dem går också bra. Hetta upp marinaden i en liten gryta och blanda ner koriandern i såsen. Bröden kan man också lägga i stekpannan eller grillen en stund så dem blir lite varma.
  3. Servera kycklingburgaren med bröd, sllad, tomat och såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.