Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé i örtig vinsås med papadelle

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt, gott och alldeles förträfflig bjudmat...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs purjolöken och vitlöken mjuk i en stor stekgryta. Tillsätt kycklingbitarna o fräs tills det får lite färg. Peppra med svartpepparen. Häll över vin, fond , soya och grädde och låt puttra ett par min. Tillsätt citronsaft och örter. Låt puttra i 10 min. Smaka av och krydda/salta ev om det behövs.
  2. Servera med nykokt papadelle och en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.