Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé i senaps- och dragonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassisk béchamelsås smaksatt med senap och dragon, vad kan kännas mer franskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen 200 grader
  2. Skölj, kärna ur och strimla paprikan och lägg dem på en långpanna med bakplåtspapper. Sätt in i ugnen ca 8 minuter.
  3. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem runt om i olja tills de får en gyllenbrun yta. Lägg dem på plåten över paprikan. Stek ytterligare ca 20 minuter till kycklingens innertemperatur är 68 grader.
  4. Sås: Hacka löken fint. Fräs den i smöret tills den blir mjuk. Tillsätt mjölet och rör om väl. Häll i mjölken lite i taget och låt såsen koka 5 minuter. Tillsätt crème fraiche, senap, dragon, peppar och ev salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.