Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé lindad i lufttorkad skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingfilé lindad i lufttorkad skinka serverad med tomatsalsa och gurkyoghurt. Ett gott och smalt recept. Servera med pasta, råris, kokt vete, quinoa, rostad potatis eller ex. rostad potatis, paprika, zucchini och morot (skär i bitar, blanda med olivolja, salt och peppar samt rosta i ugnen en timme).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Sätt in rostade grönsaker om du vill ha det till. Linda in kycklingbrösten i skinka och bryn dem i en stekpanna.
  3. Lägg över filéerna i en ugnsfast form och låt dem steka färdigt i ugnen cirka 25 minuter. Kycklingen är klar när temperaturen är 70-75 grader. Tärna tomaterna, hacka chili, lök, pressa lime och blanda allt. Smaka av med salt och peppar. Riv och blanda gurka med yoghurt, smaka av med salt och peppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.