Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kycklingfilé med ädelostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Kycklingfiléer kan man variera i det oändliga. Detta är en god, snabb och enkel variant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett lock i fileérna och lägg in en skiva ädelost i varje filé. Salta, peppra. Stek fileérna i smöret.
  2. Flytta över dem i ugnsfast form och smula över resterande ädelost samt blanda matlagningsgrädden med crème fraiche och worchwestershiresåsen och häll över. Gratinera i 225 grader i 30 min.
  3. Täck ev. över med folie på slutet om den får för mycket färg, annars sänker du värmen till 200 grader de sista 10 min.
  4. Serveras med ris, kokt broccoli och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.