Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med dragonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och jättegod, populär bland både liten och stor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingfiléerna i smöret till köttsaften är ofärgad. Prova med en sticka. Salta och peppra efter behag.
  2. Dragonsås: Hacka löken och bryn den på svag värme. Slå på vattnet och smula ner buljongtärningen. Tillsätt övriga ingredienser och lät småkoka i 5-10 minuter.
  3. Serveras tillsammans med ris och en grön sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PethraD 23 oktober 2010

    Jättegott! Kan rekommendera att man äter detta tillsammans med en klicka creme fraiche och sötsursås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.