Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Enkel och god. En enkel rätt att bjuda på. Den är lite färglös, så det behövs en färgsprakande sallad vid servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader Dela varje kyckling filé i ca 3 delar, på längden. salta och peppra. Skär löken i smala strimmor, Lägg kycklingen i en ugnsform, lägg löken på.
  2. Smula feta osten över och rikligt med basilika över allt. Häll i grädden. Hur mycket grädde du behöver beror på din form och hur stora kycklingfileérna är. Det ska nästan täcka all kyckling, annars kan kycklingen bli torr. In i ugnen i 35 minuter.
  3. Servera med ris och en smarrig och färg stark grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.