Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med fetaost och röd pesto

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod kycklingrätt som dessutom går väldigt snabbt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Stek kycklingfiléerna lite lätt, så att de får lite färg på båda sidorna, krydda med salt och vitpeppar.
  3. Smula fetaosten och lägg den i botten på en smord ugnsfast form. Lägg kycklingfiléerna ovanpå.
  4. Bred på ca 1 msk röd pesto på varje kycklingfilé. Häll över grädden och ställ in i ugnen i ca 20 minuter.
  5. Servera med pasta eller ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Littlechef 25 juli 2009

    Hmm ser väldigt enkelt och bra ut ska se hur det blir ^^

  • MammaAnnsofi 15 januari 2010

    Ser väldigt gott ut! jag älskar kyckling :) Kan man göra denna rätt med kycklingklubbor också?

  • saraforsblom 8 oktober 2013

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.