Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med lime och vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt, gott och GI-nyttigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Marinera kycklingen, som jag brukar skiva på längden två gånger, i oljan, vitlöken och saften från limen, salt och peppar efter smak.
  3. Lägg kycklingen i en smord ugnsfast form, in i ugn ca: 20 min. Prova med en sticka om du är osäker.
  4. Ansa grönsakerna, dela i bitar. Rosta i stekpanna. Servera med en sallad på gröna blad. Babyspenat, ruccola, mangold el dyl. Sist tog jag även i 2 skivade avocadon, Supergott!!!
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.