Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilè med lufttorkad skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Den här rätten är lätt lagad och god.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 200 grader Dela kyckling fileèrna på längden, salta och peppra försiktigt. Dela på skinkskivorna och vira in kycklingfileèrna och ett stort blad salvia i skinkan till ett paket. Häll i det vita vinet och pressa apelsinen i en ugnsäker form. Lägg i kyckling paketen och stek i ugnen i ca 15 min kycklingen ska vara genom stekt. Koka pastan medans kycklingen är i ugnen. Riv några matskedar parmesanost och blanda med grädden . Rör ner blandningen i den färdigkokta pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.