Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta a´la mango

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppengott med sallad och jasmin eller basmatiris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingen. Skär den i portionsbitar 6-8 st. Krydda med salt och peppar. Smält matfettet i en stekpanna. När det är ljusgult och slutat skumma läggs kycklingbitarna ner och brynts runt om.
  2. Skölj paprikorna och skala löken. Skär paprikorna i ringar och löken i tunna skivor. Låt grönsakerna bryna med kycklingen. Häll på cider och krydda med paprikapulver.
  3. Låt småkoka ca: 10 minuter. Rör ut mjölet i grädden och häll detta över grytan. Blanda ner mango chutney och låt grytan koka 25 minuter. Servera med ris eller pasta och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.