Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta från Marocko

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Linser, kanel och citron ger den här superenkla kycklinggrytan en härlig och mustig smak.

Ingredienser

Instruktioner

Stycka kycklingen i 6-7 jämnstora bitar. Stek kycklingdelarna i olja eller margarin i en stekgryta. Det blir bäst om du steker några delar i taget. Hacka den gula löken och pressa vitlöken. Salta och peppra. Tillsätt tomaterna, linser, vatten, buljongtärning och kanel. Låt grytan koka i ca 40 minuter. Smaka av med citron och ev mer salt. Servera kycklinggrytan med couscous eller ris och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.