Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta från umbrien

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En god kycklinggryta som har det mesta. Salt, sött och beskt. 425 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kycklingen i oljan i en gryta. Tillsätt squash, lök och vitlök, fräs 1 minut till.
  2. Rör ner tomater och hälften av salvian och låt puttra ca 10 minuter. Smaka av med fond, salt och peppar.
  3. Mixa resten av salvian med skinka, fikon/aprikoser och parmesanost till en grynig massa. Strö blandningen över grytan vid servering.
  4. Servera grytan med kokt ris med quinoa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.