Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med kokosmjölk

(14 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kyckling filéerna, stek i stekpanna och lägg åt sidan. Stek den strimlade löken och moroten på ganska hög värme tills de mjuknar. Lägg i paprika och champinjoner och stek till även de mjuknar något. pressa i vitlöken, lägg i kycklingen, slå över kokosmjöken, crème fraichen och smula över kycklingbuljong. Låt puttra 5-10 minuter. Smaka av med sweet chili, salt och peppar och servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (14)

  • swedishmilla 9 januari 2009

    Thai kycklinggryta

  • marie61 12 januari 2009

    Det här receptet var jätte gott, blev mycket uppskattat av min dotter. Tack :)

  • Kvastis 14 januari 2009

    Denna rätten blev mycket uppskattad. Bjöd hela släkten på den! Jag la dock till lite bambuskott, purjolök och broccoli. Eftersom min svärfar är mjölkallergisk, så bytte jag helt enkelt ut creme fraishen mot mer kokosmjölk!! Det blev kanongott. Tusen tack för receptet.

  • maggan123 3 augusti 2009

    det va en väldigt mumsig rätt,supergott.

  • sikaal 10 november 2009

    Jättegod! :-D Den blir återkommande här! Tack för receptet Lena

  • beca 19 november 2009

    En jättegod gryta. När jag vill "hotta" till den tar jag lite sambal oelek i.

  • Rosita68 17 augusti 2010

    Provade detta recept i går och det var jätte gott. Lättlagat. Hade även i ananas som den 7-årige sonen gillar. Han tog om 3 gånger.

  • gimnerus 23 augusti 2010

    Mycket god inte så stark som jag alltid har fått av mitt eget recept... Jag brukar lägga till på slutet lite räkor innan jag tar av grytan och servera banan till :)

  • emelieskrypin 3 februari 2011

    Låter jättegott....den ska jag prova! :)

  • mali1003 15 februari 2014

    Mycket god gryta skall jag göra fler gånger

  • bjuranna 31 maj 2014

    Mycket gott! Trevligt med mycket grönsaker i en gryta!

  • dag6 5 december 2014

    Mycket god gryta. Goda smaker Vi smakade av den ytterligare med en matsked Rom. Kommer att göra många gånger. En stark femma. Från Trollmor. o Trollfar.

  • Ann1Ksen 11 maj 2015

    Jättegott, men jag tyckte det var ganska omständigt att göra. Så det blir en fyra från mig.

  • MerreL 21 augusti 2016

    Väldigt gott! Jag tog bort paprikan och lade till bambuskott och mycket mer svamp och fick en jättegod rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.