Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglever i cocotte

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En spännande och delikat liten aptitretare att servera i portionsformar som entré till en middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklinglevern lätt. Putsa och skär den i bitar. Bryn i matfettet i en stekpanna.
  2. Krydda med salt, peppar och salvia
  3. Tillsätt grädden och låt det hela sjuda 2-3 minuter. Smörj fyra portionsformar och lägg i kycklinglevern.
  4. Vispa äggen och tillsätt persiljan.
  5. Fördela äggen över kycklinglevern i formarna. Lägg en tomatskiva överst i varje.
  6. Ställ formarna i en låg, vid kastrull och häll kokande vatten runt dem.
  7. Låt det hela sjuda under lock på svag värme i 10-15 minuter eller tillsl äggen stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.