Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En av våra favoriter

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort skinnet från kycklingen och skär den i bitar. Förväll löken och hacka den. Blanda lök, champinjoner, konjak, chilisås, senap, creme fraiche och vitlök. Smaka av med salt och peppar. Rör ner kycklingen och lägg blandningen i en smord form. Kavla ut smördegsplattorna och täck blandningen. Tryck fast plattorna mot kanterna, pensla med ägg. Grädda i ugn på 200 grader i ca 25 minuter. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.