Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpasta med pesto

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pesto, tärnad tomat och parmesanost ger friska och rejäla smaker till den här pastarätten med kyckling som är snabb att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt paketets anvisningar. Låt den rinna av och håll den varm.
  2. Under tiden pastan kokar: Smält smöret i en stor stekpanna. Stek kycklingen sex-åtta minuter tills den är gyllene och genomstekt.
  3. Rör ner mjöl och tomatpurén i stekpannan och fräs cirka en minut. Rör ner mjölken lite i taget, på låg värme. Koka upp och sjud under omrörning cirka en minut tills såsen börjar tjockna.
  4. Blanda ner peston, lite i taget, och smaka av efterhand efter önskad styrka.
  5. Tillsätt tärnad tomat, parmesanost och pasta och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nordan71 29 september 2011

    Gott och gick fort att göra, alltid ett plus :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.