Pesto, tärnad tomat och parmesanost ger friska och rejäla smaker till den här pastarätten med kyckling som är snabb att laga.
Instruktioner
- Koka pastan enligt paketets anvisningar. Låt den rinna av och håll den varm.
- Under tiden pastan kokar: Smält smöret i en stor stekpanna. Stek kycklingen sex-åtta minuter tills den är gyllene och genomstekt.
- Rör ner mjöl och tomatpurén i stekpannan och fräs cirka en minut. Rör ner mjölken lite i taget, på låg värme. Koka upp och sjud under omrörning cirka en minut tills såsen börjar tjockna.
- Blanda ner peston, lite i taget, och smaka av efterhand efter önskad styrka.
- Tillsätt tärnad tomat, parmesanost och pasta och servera genast.
Publicerat den
29 september 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott och gick fort att göra, alltid ett plus :)